Share

Filters voor bronwater filtratie systemen

Filtratie

Well water filtration

Filtratie van bronwater wordt een van de belangrijkste vormen van filtratie in de milieu veranderende wereld.  Hoge koolstofemissies samen met het toenemende broeikaseffect hebben de ondergrondse watervoorziening drastisch verminderd.  Dit verhoogt op zijn beurt de hoeveelheid organische en anorganische verontreinigingen in het bronwater dat door pijpleidingen en andere systemen wordt gepompt, waardoor het nodig wordt om bronwater te filteren.

Daarnaast hebben fluctuaties in weerpatronen de beschikbaarheid van oppervlaktewater op bepaalde locaties beperkt, waardoor de vraag naar water uit putten is toegenomen.  Als gevolg hiervan wordt de filtratie van bronwater een zeer belangrijke uitdaging in onze huidige wereld.

Filternox® automatische zelfreinigende bronzeven zorgen voor een effectieve filtratie en verlagen de operationele kosten van veel toepassingen.

well water filterwell water filterwell water ultra filtrationwell water ultra filtrationwell water filtrationwell water irrigation filterwell water irrigation filterwell water iron filterwell water filter

Download Brochure


Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte bronwater filtratie oplossing, ongeacht hoe groot of klein uw project is.
Een enkele filtereenheid voor de put in uw tuin of vijftig voor industriële filtratie.

De Filternox®-ingenieurs helpen u van start tot finish.

Neem contact op

* : Verplicht.

    *
    *
    *