Share

Sprinklersysteem voor de auto-industrie

Filtratie

Sprinklersysteem voor de auto-industrie (en auto wasstraten)

su-testi1Filternox®-filters worden veel gebruikt in de auto-industrie en in vele andere verschillende industriële processen zoals ijzer en staal, papier, textiel, plastic en chemie. Automatische zelfreinigende filters hebben de voorkeur bij waterterugwinning en voorkoming van verstopping van de spuitmonden / nozzles in het sprinkler systeem (wat binnen de autoindustrie wordt ingezet om voertuigen te testen op lekkage).

 

su-testi2Na verschillende testen in de buitenlucht te hebben ondergaan zijn de voertuigen verontreinigd met zand, stof, slib en andere verontreinigende stoffen. Na deze tests worden de voertuigen gereinigd en onderworpen aan een lektest.  Na de reiniging is het water derhalve verontreinigd en wordt verzameld in een basin. Het water uit het basin wordt teruggevoerd naar het sprinkler systeem voor een continue circulatie.

De genoemde verontreinigingen en deeltjes moeten worden verwijderd voordat het water naar het water sproei-systeem kan worden gepompt om verstopping van de sproeiers als ook krassen op de autolak te voorkomen.

su-testi3su-testi4

Filternox® SPT-WBV-MR model filtratiesysteem heeft een gepatenteerd ontwerp dat een effectieve filtratie van water met grove én fijne deeltjes mogelijk maakt.  SPT-WBV-MR is uitgevoerd met een dubbel effect reinigingssysteem met zowel borstel en zuigmond. De grove deeltjes op het oppervlak van het filter worden automatisch gereinigd met een borstel en vervolgens worden de fijne deeltjes van het oppervlak van het scherm met een zuigmond weggehaald.

Neem contact op

* : Verplicht.

*
*
*Filternox remains at your service!

Dear Customers,

As you know, a new type of coronavirus (2019-nCoV) infection has caused a pandemic condition that started in China and spread to the world.

In order to fulfill our responsibilities to all our current and new customers around the world, we inform you that our Business Continuity Plan is held so that there will be no problems in our processes regarding our supply, production and logistics system as of now and in the coming months.

Our entire supply chain has been evaluated from raw materials to finished products, spare parts, logistics and status information is provided.

Filternox continues production and services in order to keep your business and facilities working by taking all precautions both in supply, production, personnel and logistics processes, as well as hygiene and health in our facilities.

Please click here to learn more.

Sincerely,
FILTERNOX