Share

Filters voor zeewater behandeling en omgekeerde osmose systemen

Filtratie

De grootte van vuildeeltjes in zeewater varieert sterk.  Daarom heeft zeewater filtratie meer zorg nodig dan andere vloeistoffen.  Een zeer speciale filtratie-oplossing is vereist om deeltjes van 10 mm aan het ene uiteinde van het spectrum tot aan 50 micron deeltjes aan het andere te verwijderen. Het vereist tegelijkertijd filtratie van zowel grove als fijne deeltjes.

Filternox® biedt speciale modellen, KFH, KTW en KQR die zowel grove als fijne filtratie-fasen in één romp hebben en beide voorzien zijn van een onafhankelijk automatisch zelfreinigend systeem. Filternox® automatische zelfreinigende filters worden gebruikt voor zeewater filtratie op olieplatforms, ter bescherming van warmtewisselaars, ultrafiltratie (UF) en omgekeerde osmose (OO of RO) systemen, evenals recreatief gebruik.

Een andere belangrijke overweging bij de filtratie van zeewater is het corrosieve effect dat het heeft.  Filternox® biedt de beste permanente oplossing door toepassing van een rubberen coating over de roestvrijstalen behuizing.

 

 

Sea water filtration system

Sea-Water_Filternox-PTWSea-Water-Filtration-2xSPT-110304Sea-Water-Ultra-Filtration-Reverse-Osmosis_Filternox-KTWSea Water Filtration Before Heat Exchanger_2.1_ACFSea Water Filtration Before Heat Exchanger_1_ACFSea Water - Ultra Filtration & Reverse Osmosis 1.2Sea water filtrationSea water filtration

Download Brochure

Neem contact op

* : Verplicht.

    *
    *
    *