Share

Filters voor waterzuivering systemen voor stroomopwekking (waterkracht centrales) en warmtewisselaars

Filtratie

Een vermindering van de efficiëntie als gevolg van de ophoping van deeltjes is een van de grootste problemen met warmtewisselaars. Zelfs een kleine schaallaag veroorzaakt een dramatische afname van de warmteoverdracht die kan leiden tot het onvoorzien moeten afsluiten van het systeem voor reiniging.

Filternox® automatische zelfreinigende filters verwijderen ook de kleinste zwevende deeltjes en bieden ononderbroken optimale werkomstandigheden voor warmtewisselaars.

Naast het beschermen van warmtewisselaars, bieden Filternox® automatische zelfreinigende filters ook bescherming voor sproeiers, ionen wisselaars, afdichtingen, membranen en andere gevoelige apparatuur die in uw systeem is geïnstalleerd.

Het gebruik van Filternox® automatische zelfreinigende filters helpt optimale pompomstandigheden te handhaven door het voorkomen van drukval veroorzaakt door sediment-vorming.

Damwater dat wordt gebruikt voor de koeling van de turbine-lagers en afdichting-apparatuur van de waterkrachtcentrales, bevat deeltjes van verschillende grootte. Aangezien al het oppervlaktewater vervuiling veroorzaakt in de pijpen en warmte-wisselende oppervlakken beschadigen zodoende de turbine-lagers en afdichtingen.

De continue werking van de turbines is van vitaal belang voor de waterkrachtcentrales. Filternox® automatische zelfreinigende filters bieden een oplossing voor dit filtratie-probleem met twee-traps filtratie-modellen. Deze bieden een handige en kosteneffectieve manier om waterbehandeling uitdagingen in waterkrachtcentrales aan te pakken, de levensduur van lagers en afdichting-apparatuur te verlengen en onderhoud en operationele kosten te verminderen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing voor waterfiltratie.

 

Hoe groot of klein uw project ook is, de Filternox®-technici helpen u van start tot finish.

 

Power generation water treatment

Hydroelectric-1_Filternox-PFHHydroelectric-2_Filternox-KFHHydroelectric-3_Filternox_KFHHydroelectric-4_Filternox-PFHHydroelectric-5_Filternox-SPTHydroelectric-6_Filternox-ACFHydroelectric-7_Filternox-KFHHydroelectric-8_Filternox_FMSHydroelectric filterHydroelectric filterHydroelectric filterHydroelectric filterHydoelectric 2

Download Brochure

Neem contact op

* : Verplicht.

*
*
*Filternox remains at your service!

Dear Customers,

As you know, a new type of coronavirus (2019-nCoV) infection has caused a pandemic condition that started in China and spread to the world.

In order to fulfill our responsibilities to all our current and new customers around the world, we inform you that our Business Continuity Plan is held so that there will be no problems in our processes regarding our supply, production and logistics system as of now and in the coming months.

Our entire supply chain has been evaluated from raw materials to finished products, spare parts, logistics and status information is provided.

Filternox continues production and services in order to keep your business and facilities working by taking all precautions both in supply, production, personnel and logistics processes, as well as hygiene and health in our facilities.

Please click here to learn more.

Sincerely,
FILTERNOX