Share

Filters voor waterzuivering systemen voor stroomopwekking (waterkracht centrales) en warmtewisselaars

Filtratie

Een vermindering van de efficiëntie als gevolg van de ophoping van deeltjes is een van de grootste problemen met warmtewisselaars. Zelfs een kleine schaallaag veroorzaakt een dramatische afname van de warmteoverdracht die kan leiden tot het onvoorzien moeten afsluiten van het systeem voor reiniging.

Filternox® automatische zelfreinigende filters verwijderen ook de kleinste zwevende deeltjes en bieden ononderbroken optimale werkomstandigheden voor warmtewisselaars.

Naast het beschermen van warmtewisselaars, bieden Filternox® automatische zelfreinigende filters ook bescherming voor sproeiers, ionen wisselaars, afdichtingen, membranen en andere gevoelige apparatuur die in uw systeem is geïnstalleerd.

Het gebruik van Filternox® automatische zelfreinigende filters helpt optimale pompomstandigheden te handhaven door het voorkomen van drukval veroorzaakt door sediment-vorming.

Damwater dat wordt gebruikt voor de koeling van de turbine-lagers en afdichting-apparatuur van de waterkrachtcentrales, bevat deeltjes van verschillende grootte. Aangezien al het oppervlaktewater vervuiling veroorzaakt in de pijpen en warmte-wisselende oppervlakken beschadigen zodoende de turbine-lagers en afdichtingen.

De continue werking van de turbines is van vitaal belang voor de waterkrachtcentrales. Filternox® automatische zelfreinigende filters bieden een oplossing voor dit filtratie-probleem met twee-traps filtratie-modellen. Deze bieden een handige en kosteneffectieve manier om waterbehandeling uitdagingen in waterkrachtcentrales aan te pakken, de levensduur van lagers en afdichting-apparatuur te verlengen en onderhoud en operationele kosten te verminderen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing voor waterfiltratie.

 

Hoe groot of klein uw project ook is, de Filternox®-technici helpen u van start tot finish.

 

Power generation water treatment

Hydroelectric-1_Filternox-PFHHydroelectric-2_Filternox-KFHHydroelectric-3_Filternox_KFHHydroelectric-4_Filternox-PFHHydroelectric-5_Filternox-SPTHydroelectric-6_Filternox-ACFHydroelectric-7_Filternox-KFHHydroelectric-8_Filternox_FMSHydroelectric filterHydroelectric filterHydroelectric filterHydroelectric filterHydoelectric 2

Download Brochure

Neem contact op

* : Verplicht.

*
*
*